Ελ

En

[ΕΚΘΕΣΗ] ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΑΪΟΣ 2016

1ο Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στην Ολλανδία 27/28/29 Μαίου 2016

Έκθεση – Παζάρι Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Υπουργείο Εξωτερικών)

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» και Έκθεση – Παζάρι Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ολλανδία, στις 27/28/29 Μαίου 2016 στον πολυχώρο «De Hallen» στο κέντρο του Άμστερνταμ (διεύθυνση Hannie Dankbaarpassage Passage 33 1053 RT Amsterdam).

Είναι μια μεγάλη Ελληνική γιορτή, και ταυτόχρονα μοναδική ευκαιρία για όσες και όσους έχουν εξωστρεφείς σκοπούς και προθέσεις, ώστε να γνωριστούν με επαγγελματίες του χώρου τους, κατά την διάρκεια των συναντήσεων δικτύωσης που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους απευθείας στο Ολλανδικό κοινό.

Το φεστιβάλ θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΡΤ3 με την εκπομπή «Διασπορά», και θα το στηρίξουν επικοινωνιακά διάφορα Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Ραδιοφωνική εκπομπή “Hellas Pindakaas”, ο ιστοχώρος hetpodium.org κ.α.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα διαπολιτιστικού διαλόγου, συναντήσεις επαγγελματικής δικτύωσης, καλλιτεχνικά δρώμενα, δράσεις αλληλεγύης κ.α. με την συνεργασία και υποστήριξη των παρακάτω φορέων:

Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ, «Help Children in Greece», «Lato – Het Griekse cultuur- centrum van Amsterdam», «GnC Gastronomical Events», και μέχρι την 15η Μαίου αναμένονται συμμετοχές από άλλους Ελληνικούς και Φιλελληνικούς φορείς.

Το κόστος για τη συμμετοχή στην έκθεση / παζάρι και για την διαδικτυακή διαφήμιση, για όσες εταιρίες έχουν έδρα στην Ελλάδα, είναι 500 Ευρώ + ΦΠΑ 23%.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε, και όλοι μαζί να κάνουμε το κοινό όραμα μας, πραγματικότητα: Να πάμε την Ελλάδα Παντού!

Με εκτίμηση

Θωμάς Σοπιλίδης
Πρόεδρος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού»

Μαριάννα Καπενή

Βοηθός οργάνωσης παραγωγής “Ελλάδα Παντού”

makapeni@elladapantou.com

6945 411423

210 2629438

Προηγούμενο [σεμινάριο] «ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας